Creatlr voor educatie

Sneller leren doen in een veranderende wereld

De huidige generatie is (bijna) altijd online, waar ze ook zijn. Het onderwijs verandert langzaam mee met digiborden, maar ook met digitale platformen als WhatsApp en Facebook als communicatiekanaal voor studenten. Online maakt het mogelijk om verder te gaan waar je in de klas mee bent begonnen!

Mogen wij een keer met u meewerken?

Leren is onthouden

Onthouden doen wij mensen het beste door te doen. Door verschillende hersenfuncties aan te roepen zodat we meer verbindingen in onze hersenen aanleggen. Daarom geloven wij in herhaling door te doen, voelen, spelen, lezen en delen met elkaar.

Dat vraagt nogal wat van scholen en universiteiten. Zij zullen - net als iedereen - met de tijd mee moeten gaan om relevant te blijven.

"We moeten iets met dat scrum"

Samenwerken betekent communiceren. Met elkaar delen wat we doen en waarom. Gezamelijke doelen maken prioriteiten stellen ook een stuk gemakkelijker. Scrum maakt het mogelijk voor studenten om zelf aan de slag te laten gaan met hun (leer)doelen. Leren door te doen!

Nieuwe methodieken als Agile, Scrum, Design Thinking en visueel denken lenen zich hier perfect voor. Met de juiste online en offline gereedschappen, trainingen en coaching helpt Creatlr je hierbij. Learning by doing.

Sneller leren

Met alle zintuigen

Belangrijk in leren is het 'toedienen' van informatie in het juiste tempo en vorm voor de leerling. Fietsen leer je niet alleen uit een boek of met tips. Je wordt beter naarmate je het doet, valt, opstaat en er lol in krijgt! Heb je ooit leren fietsen of zwemmen? Dan vergeet je het nooit meer!

Veranderen

Een nieuwe basis

De wereld verandert en het onderwijs verandert mee. Nu wordt gebruik gemaakt van digiborden en internet oplossingen. Klaar voor een nieuwe stap?

Ga verder waar het white board en de papieren sjablonen ophouden. Dit geeft niet alleen flexibiliteit, maar denkt mee in de wereld van de huidige student.

Gebruik de kennis die er in de wereld is. Maak en hou contact met collega's en studenten van over de hele wereld. Zij hebben misschien een oplossing voor jouw uitdaging.

Multidisciplinaire, wendbare teams die durven samen te werken vormen de nieuwe basis.

Maar hoe dan?

Teamwork!

Onderzoek laat zien dat teams en het benodigde teamwork een van de belangrijkste redenen is voor het succes van startups.

Hoe haal je het beste uit studenten en leerlingen naar boven? Stap in hun wereld en zoek naar een taal die iedereen begrijpt. Geef uitdagende opdrachten die er ECHT toe doen met de vrijheid om zelf richting te kiezen.

Durven doen (en falen, en bijsturen) worden de nieuwe beoordelingscriteria. Zintuigen prikkelen. Samen bedenken en experimenteren. Iedereen is een expert. Teamwork eerst!

En hoe dan?

Coaching!

Wat betekent dit voor de docenten? De docent wordt coach die overzicht kan omzetten in gerichte tips om bij te sturen. Het liefst geholpen door mensen uit het bedrijfsleven en de praktijk. WAT studenten doen wordt ondergeschikt aan WAAROM. Weten waarom motiveert en activeert. Feedback en co-creatie zijn hierbij sleutelwoorden.

Beoordeel je iemand op alle vakgebieden, of lever je als opleiding teamplayers af die expertise kunnen samenbrengen, optimaal benutten en richting kunnen bepalen.

"Wij willen teamspelers!"

Met vriendelijke groet,
De mensen die jullie studenten straks aannemen.

Interactieve leerervaringen

Creatlr biedt interactieve digitale leerervaringen die aansluiten bij de huidige snel veranderende maatschappij EN deze online generatie.

Learning by Doing!

Wij geloven in de kracht van visueel denken. Niet alleen in het uitleggen, maar juist ook bij het direct in de praktijk brengen van nieuwe kennis. Learning by doing!

Maak kennis ook toepasbaar en herbruikbaar in een taal die iedereen begrijpt.

Creatlr voor studenten

Leer effectiever en bereik meer. Met Creatlr worden projecten niet alleen leuker, iedere brainstorm is direct te delen met teamgenoten of andere experts. Download je werk op ieder moment als PDF en haal deadlines met visueel werk dat iedereen begrijpt!

Individuele studenten kunnen vaak met Creatlr Free goed uit de voeten. Wil je meer? Werk je veel in projectgroepen? Kijk dan eens naar Creatlr Professional. .

Upgrade naar Professional Lees meer

Creatlr voor docenten

Maak lesgeven interactiever, leuker en toepasbaarder. Ontdek hoe Creatlr presentaties kan veranderen in interactieve workshops voor de klas. Bereid werk voor alle studenten voor door projecten of workshops te dupliceren (clone). Houd overzicht en geef studenten en teams tips waar je ook bent, wanneer je wilt.

Ontdek de mogelijkheden voor teams.

Upgrade naar Professional Lees meer

Profiteer van 20% korting

Nederland is een kenniseconomie. Daar helpen wij graag aan mee! Daarom bieden wij scholen, hogescholen, universiteiten en andere kennisinstellingen altijd 20% korting op onze betaalde abonnementen. Maak ook gebruik van dit duwtje in de rug, neem contact met ons op.

Vraag de korting aan

Ontdek de kracht
van visueel denken

Breidt ook jullie gereedschapskist uit met digitale mogelijkheden en ontdek hoe de post-its van vroeger net zo gemakkelijk werken op afstand tijdens interactieve workshops, webcasts en coaching. Van tablet tot grote schermen tijdens lessen.

Alles op deze pagina is natuurlijk het halve verhaal. Jullie zijn die andere helft. Een keer sparren? Neem contact met ons op!

En nu koffie.

Mogen we met u meewerken?


Please or to submit a message, or contact us here.

Join Creatlr

Hi visual thinker!

Innovate faster with visual thinking solutions on any device!


Sign me up!